Cum stii sa alegi o imprimanta second hand potrivita

O imprimanta se alege in functie de nevoile companiei. Inca de la bun inceput trebuie sa stii, bineinteles cu aproximatie, pentru ce o vei folosi, dar si cat de des. In acest moment, aflandu-ne in secolul vitezei, cand niciodata nu avem suficient timp la dispozitie pentru a ne duce la bun sfarsit treburile zilnice, imprimantele se afla printre elementele esentiale fara de care orice companie nu poate functiona in parametrii normali, fiind o nevoie continuua de printare.

Imprimantele second hand ofera calitate la preturi avantajoase

http://www.ecopier.ro/produse/echipamente-reconditionate/sisteme-de-printare-reconditionate/sistem-de-printare-color-konica-minolta-bizhub-c224-reconditionat-a5c4021-3.html

In urma catorva informatii de baza pe care trebuie sa le stii inaintea achizitionarii, vei putea lua decizia finala potrivita. Trebuie sa stii ca vei gasi imprimante noi si imprimante second hand, iar in functie de buget, te hotarasti ulterior spre ce varianta mergi.

 

Despre imprimantele noi am auzit cu totii, le stim atributiile, insa iata de ce trebuie sa cunoastem si valoarea imprimantele second hand, care vin cu o multime de beneficii si avantaje pentru zona business.

 

Inca de la inceput trebuie sa stii ca indiferent de faptul ca poarta denumirea de second hand, iar aceasta ideea poate fi una preconceputa, imprimantele second hand vin la pachet cu servicii noi, categorii de imprimare precum: imprimante matriciale, imprimante cu jet de cerneala, cu laser sau imprimante termice.

 

De asemenea un alt aspect demn de luat in seama este rezolutia de printare pe care o ofera o imprimanta. Trebuie sa stii faptul ca, cu cat rezolutia este mai mare, cu atat imaginea si calitatea paginii printate este mai buna. Imprimantele second hand ofera o calitate clara a imaginilor printate, o rezolutie mare sau mica, in functie de nevoie.

 

Viteza de printare este un alt criteriu important pe care trebuie sa il cunosti. Lucrand intr-o companie mare cu multi angajati, ai nevoie sa iti maximizezi cat mai bine timpul. Cu siguranta nu iti doresti sa iti petreci mult timp din programul de la birou printand documente din cauza faptului ca imprimanta functioneaza greu. Spuneam ca este important sa stii, cu aproximatie, care este fluxul cu care vei folosi imprimanta, pentru ca in functie de volumul de care ai nevoie, vei stii daca ai nevoie de o imprimanta cu o viteza de imprimare mare sau mai mica. Viteza imprimantei este oferita o data cu numarul de pagini care se tiparesc intr-un minut.

Pretul este un alt aspect important pe care nu trebuie sa il omiti atunci cand iti doresti sa achizitionezi o imprimanta. Imprimantele second hand ofera calitate la preturi avantajoase, astfel ca te vei bucura de un produs reconditionat mult mai ieftin decat un produs noi.

Main Menu