[vc_row][vc_column width=”2/12″][/vc_column][vc_column width=”8/12″][vc_empty_space][vc_toggle title=”Conditii esentiale” style=”text_only” size=”lg” open=”true” el_id=”1464939184208-3761b6d5-e09b”]Pentru a putea finaliza o comanda este obligatorie crearea unui cont de client cu date complete pentru facturare si livrare.
Sistemul nu permite finalizarea unei comenzi care nu are datele de client valabile.
De aceea pentru a putea efectua o comanda, va rugam sa va creati un cont de client si apoi, sa va logati .
Din acest moment puteti comanda orice produs si finaliza orice comanda[/vc_toggle][vc_empty_space][vc_toggle title=”Conditii generale” style=”text_only” size=”lg” open=”true” el_id=”1466409091591-468ec8ec-870d”]Pentru produsele in valoare de pana la 300 Euro plata se poate face ramburs, la livrare, direct la curierul rapid.
Pentru produsele in valoare mai mare de 300 Euro, plata se face pe baza facturii proforme emise, prin ordin de plata.
Pentru aceste produse, livrarea se face dupa primirea confirmarii platii printr-o firma de curierat rapid.

In functie de zona sau orasul in care se solicita livrarea, se va informa beneficiarul daca instalarea este inclusa in pretul produsului sau daca se plateste o taxa separata pentru instalare.

Preturile afisate, sunt exprimate in Euro si nu includ TVA.
Plata se face in lei, la cursul BNR din ziua emiterii facturii.

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea ECOPIER SRL (ecopier.ro) si a tertilor cu care ECOPIER SRL (ecopier.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe ecopier.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar ECOPIER SRL (ecopier.ro) nu va solicita si nu va stoca nici un detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@ecopier.ro.[/vc_toggle][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”2/12″][/vc_column][/vc_row]

Main Menu