5 motive pentru care copiatoarele second hand sunt avantajoase

Se numesc multifunctionale, desi multi dintre noi le stim drept copiatoare, pentru ca reprezinta cea mai buna solutie de printare, copiere, xeroxare, scanare, mai multe servicii profesionale de care orice companie are nevoie pentru a functiona in parametrii normali.

Orice firma cu angajati are nevoie de documentatie, iar modalitatea cea mai practica si la indemana oricui, oricand este un aparat multifuncional care usureaza treburile zilnice.

Una dintre cele mai indicate solutii de printare o reprezinta copiatoarele second hand pentru ca nu se abat de la calitate, au specificatii tehnice asemanatoare oricarui alt produs nou, oferind servicii profesionale la preturi mult mai accesibile. Cand spunem copiatoare second hand ne referim la aparate reconditionate, care inainte de a fi scoase catre vanzare, dar si catre inchiriere au fost atent verificate de catre inginerii specializati.

De ce este avantajos sa beneficiezi de un aparat second hand?

  • Nu esti limitat atunci cand trebuie sa iei o decizie pentru ca ti se ofera o gama variata de produse, care se muleza perfect in functie de nevoile tale. In prima faza, trebuie sa iti cunosti activitatea pe care o desfasori sau urmeaza sa o desfasori, in ce domeniu,  pentru a stii, cu aproximatie, in ce masura vei folosi aparatul. In functie de acest aspect vei stii de ce model ai nevoie: unul care sa printeze o cantitate mai mare sau mai mica pe minut.
  • Poti gasi copiatoare care au imprimare si scanare alb negru, dar si color pe mai multe formate de hartie, in felul acesta poti folosi un copiator la orice nevoie.
  • Copiatoarele second hand primesc garantie. Chiar daca sunt mai ieftine fata de echipamentele noi, copiatoarele second hand au garantia asigurata din partea furnizorului. Garantia produsului presupune verificarea, dar si asigurarea serviciilor necesare, in caz de nevoie, asigurand service pentru copiatoare. Garantia pentru copiatoarele second hand este de 6 luni sau 20.000 de pagini.
  • Copiatoarele second hand se pot inchiria. Este un serviciu care poate veni in ajutorul mai multor companii deoarece nu sunt nevoiti sa cumpere produsul. Multifunctionalele second hand se pot inchiria pe o perioada de trei ani, timp in care atat mentenanta, cat si consumabilele sunt asigurate si incluse in pretul abonamentului realizat initial. Deci, ai scapat si de grija faptului ca s-a terminat tonner-ul si trebuie sa cumperi altul. Aici, totul este gandit deja pentru a-ti optimiza timpul.
  • Cu ajutorul multifunctionalelor second hand poti economisi bani pe termen lung. De ce spunem asta, pentru ca in functie de costul echipamentului poate creste sau poate scadea pretul de printare. Cu cat echipamentul este mai scump, cu atat pretul este  mai sczaut per pagina de printare.

Main Menu