Motivele pentru care ar trebui sa alegi o imprimanta second hand

Cu siguranta stii deja cat de importante sunt serviciile unei imprimante sau a unei multifunctionale, mai ales intr-o companie. Achizitionarea unui produs nou, care sa indeplineasca toate nevoile companiei tale si care sa fie cu adevarat util, poate avea un pret ridicat si tocmai din acest motiv, uneori trebuie sa te gandesti si catre o alta solutie. Varianta ideala o reprezinta imprimantele ori multifunctionanlele second hand. 

Avantajele sunt multiple, iar motivele pentru care ar trebui sa alegi acest tip de produs ti le prezentam mai jos:

Cand spunem imprimante second hand ne referim la aparate aflate in stare perfecta de functionare, verificate de catre compania care le comercializeaza cu ajutorul inginerilor de service autorizati. Bineinteles trebuie sa apelam la o firma specializata in comercializarea acestui tip de produse pentru a ne asigura ca beneficiam de un echipament de calitate, care are inclus si serviciul de garantie.

 

Achizitionarea unei imprimante trebuie sa fie facuta inteligent pentru a te asigura ca investitia initiala te poate ajuta pe termen lung

Volumul de printare ar trebui sa fie una dintre caracteristicile importante pe care sa le urmaresti atunci cand te decizi sa investesti intr-o imprimanta. Imprimantele reconditionate sunt solutia potrivita pentru firmele a caror nevoie de printare este medie spre mare.

O alta caracteristica important de verificat este si rapiditatea pe care o poate oferi. Intr-o companie, intotdeauna vor fi documente de printat si cu siguranta nu iti doresti sa pierzi mult timp asteptand sa se printeze. O imprimanta second hand este rapida si te poate ajuta sa iti cresti productivitatea zilnica.

Chiar daca termenul second hand nu este intotdeauna inteles la adevarata lui valoare, trebuie sa stii ca imprimantele reconditionate sunt produse de top, din partea unor producatori specializati, care se ocupa in mod direct de buna functionare a produsului. Produsele o data vandute de catre companie, pot primi consultanta sau pot fi verificate, ori de cate ori este nevoie.  Nu sunt produse vechi, iesite din uz, ci sunt produse care pot avea o durata de viata prelungita, mai ales ca sunt verificate periodic. Pe scurt, achizitionand o imprimanda second hand primesti aceleasi servicii functionale si performante ca in cazul oricarui alt produs nou.


Cel mai important aspect este pretul. Cu o imprimanta reconditionata vei economisi multi bani deoarece pretul de pornire este vizibil mai mic, fata de cel al unei imprimante noi. Pretul nu ii stabileste neaparat calitatea. Nu poti judeca faptul ca imprimantele second hand au un pret mai mic, automat nu sunt atat de bune. Calitatea produsului este cu mult peste termenul de second hand. Este normal sa aiba un pret mai mic, din moment ce nu sunt noi, acum scoase din fabrica de productie, dar cat de mult de impacteaza acest lucru? Aspectul este vizibil placut, nu te gandi ca vei primi un produs second hand care va avea cele mai mari zgarieturi ori alte defecte.

Main Menu