[vc_row][vc_column width=”2/12″][/vc_column][vc_column width=”8/12″][vc_empty_space][vc_toggle title=”DESCARCARE DRIVERE” style=”text_only” size=”lg” open=”true” el_id=”1464939184208-3761b6d5-e09b”]Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului ecopier.ro.

Functia de Imprimare a unui multifunctional Konica Minolta este dependenta de sistemul de operare, asadar, pentru a obtine calitate maxima la imprimare, este necesara descarcarea si instalarea unui driver. Acesta asigura o interpretare corecta a ceea ce doriti sa imprimati si va creste calitatea printarii utilizand setarile dorite. Pentru a descarca driverele specifice echipametului dumneavoastra, va rugam accesati poza de mai jos, facand click pe ea.

De asemenea, si in cazul multifunctionalelor Kyocera, functia de Imprimare este dependenta de sistemul de operare, asadar, pentru a obtine calitate maxima la imprimare, este necesara descarcarea si instalarea unui driver. Si in acest caz, acesta asigura o interpretare corecta a ceea ce doriti sa imprimati si va creste calitatea printarii utilizand setarile dorite. Pentru a descarca driverele specifice echipamentului dumneavoastra, va rugam accesati poza de mai jos.

Administratorul site-ului ecopier.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

[/vc_toggle][/vc_column][vc_column width=”2/12″][/vc_column][/vc_row]

Main Menu