Functii pe care trebuie sa le aiba un copiator second hand

Copiatoarele second hand sunt echipamentele multifunctionale reconditionate, care se afla in stare perfecta de functionare, cu un aspect ingrijit si cu aceleasi functii ca ale unui produs nou, dar comercializate la preturi de pana la de 3 ori mai mici.  In ciuda termenului gresit inteles de multe persoane, echipamentele second hand au aceleasi functionalitati ca si cele noi si sunt produse care fac parte din portofoliul brand-urilor de renume.

Ca orice alt produs, inainte de achizitiarea unui echipament, trebuie sa te asiguri ca stii care sunt criteriile cele mai importante pe care trebuie sa le indeplineasca.

Functiile. Intr-un echipament multifunctional pe care urmeaza sa il achizitionezi trebuie sa se incadreze si functii precum: inserare pagina, ajustare test de print, arta digitala, reperare imagine, etc. De asemenea, rezolutia trebuie verificata, pentru a te asigura ca beneficiezi de materiale printate calitative.

Viteza de printare. Pentru ca sunt folosite pentru companiile medii si mari, care au o nevoie ridicata de printare este important sa cunosti si care este viteza, pentru a te asigura ca iti optimizezi corect timpul si sarcinile zilnice. Acest aspect iti este furnizat de catre producator. Cand cumperi un copiator intr-o companie, il cumperi cu scopul de a eficientiza timpul de lucru al angajatilor. In cazul copiatoarelor, viteza de copiere poate sa difere in functie de modul in care printezi documentele, alb negru sau color.

 

Consumabile. Consumul poate varia de la un copiator la altul si in functie de pretul echipamentului. Un copiator performant nu consuma la fel de mult toner ca si in cazul unui echipament mai ieftin. Mai mult de atat, copiatoarele second hand pot fi si inchiriate pe o perioada de trei ani, timp in care mentenanta si consumabilele sunt asigurate de catre furnizor.

 

De ce sunt avantajoase copiatoarele second hand

Sunt disponibile intr-o gama variata de produse, nefiind limitat asupra unui singur model. Poti alege modelul care sa se potriveasca nevoilor tale, in functie de domeniul de activitate pe care il desfasori.

Copiatoarele second hand au garantie. Pe langa faptul ca sunt cu mult mai ieftine fata de echipamentele noi, produsele second hand au inclus si serviciul de garantie din partea furnizorului. Sunt verificate, iar in caz de nevoie primesc serviciile necesare, fara un cost suplimentar. Pot avea o garantie de pana la 6 luni ori 20.000 de pagini.

Reprezinta o investitie pe termen lung. Sunt echipamente care pot functiona cativa ani la rand, indiferent de cat de mult au fost utilizate. Mai mult, costul echipamentului poate fi diferit in functie de pretul de printare. Daca pretul de printare este mai scazut, atunci costul echipamentului este mai ridicat.

Main Menu