Pot folosi in siguranta imprimante si copiatoare second hand?

Traim intr-o lume in care totul se intampla pe repede inainte, neavand de multe ori timpul necesar sa ne punem la punct activitatile zilnice. Alergam prin birouri sa printam un document pe care sa il completam, ulterior sa ii facem o copie pentru a o trimite printr-un email, acolo unde este necesar. Dar, te-ai gandit cum ar fi aratat zilele noastre daca nu am fi avut imprimante si copiatoare in birourile in care lucram? Cu siguranta am fi stat si ne-am fi pierdut mai mult timp decat am fi avut pentru a scrie documente, contracte, oferte sau tot felul de acte.

La ce folosesc imprimantele

O data cu evolutia tehnologiei, au aparut si cele mai simple moduri prin care poti duce la bun sfarsit o activitate. Cum ar fi fost daca si acum eram in continuare nevoiti sa corespondam prin scrisori la care primeam raspuns dupa mult timp, timp in care nu aveai nimic altceva de facut decat sa astepti. Acum internetul te ajuta sa te bucuri de trimiterea unui mesaj in cateva secunde, la fel si primirea unui raspuns. Poti transfera bani online, poti plati facturi, poti face cumparaturi si multe alte activitati, care ne usureaza existenta.

Imprimantele au fost si ele facute din dorinta de a economisi si de a facilita timpul pe care il avem. Din comoditate, o imprimanta, o multifunctionala sau un copiator este modul prin care poti beneficia de informatiile de care ai nevoie mai usor. Imprimantele sunt folosite tot mai des in spatiile de birouri, acolo unde este nevoie de o multime de documente pentru angajati si nu numai, datorita rapiditatii pe care acestea le au. Dupa cum poarta si denumirea, o imprimanta se ocupa cu imprimarea mai multor informatii pe o foie de hartie obisnuita.

Copiatorul cunoscut si sub denumirea populara de xerox, fotocopiator sau masina de copiat este instrumentul care te ajuta sa faci cate copii ai nevoie, de documente sau de imagini.

Exista, de asemenea, si un singur produs care le poate face pe amandoua. O imprimanta multifunctionala poate avea si functiile unui copiator: printeaza, scaneaza si copiaza alb negru sau color, dar poate avea si functiile unui fax.

Pot folosi in siguranta imprimante si copiatoare second hand?

Produse precum o imprimanta sau un copiator second hand sunt, de fapt, echipamentele reconditionate si atent studiate intr-un service de catre specialisti, pentru verificare. Deci, nu ai avea de ce sa iti faci griji ca, apeland la un serviciu second hand, poti intampina dificultati cu produsul. Care sunt avantajele unei imprimante second hand?

 

In primul rand pretul! O imprimanta second hand are un pret mult mai mic fata de una noua, dar furnizeaza aceleasi servicii, deci te vei bucura de aceleasi functii. Faptul ca au fost reconditionate le ofera produselor o garantie in plus, fata de cea pe care o au deja, dar si tie ca si cumparator.

De asemenea, un avantaj major pe care il are un echipament de printare second hand este faptul ca poti beneficia de un cost foarte mic de printare pe pagina, la un pret de achizitie foarte avantajos.

Trebuie sa stii faptul intr-un copiator poti gasi un serviciu complet de imprimare si scanare, atat alb negru, cat si color.

Poti beneficia atat de achitionarea unui produs second hand, cat si de inchirierea lui. Inchirierea se poate face pe o perioada de 3 ani, perioada in care mentenanta, dar si consumabilele echipamentului pot fi asigurate si incluse in pretul abonamentului facut initial.

Poti beneficia de garantie, chiar daca sunt produse second hand. Multe persoane sunt de parere ca un produs second hand nu mai are valoare, pierzandu-si garantia de mult timp. Este complet gresit pentru ca imprimantele si copiatoarele vin cu o garantie de 6 luni sau de 20.000 de pagini.

Main Menu